MORAVSKÁ ZELŇAČKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA ZELENINOVÁ / 




INGREDIENCE: vepřových uzených žebírek, 2l vody, 400g brambor, 500g kysaného zelí, 50 g hladké mouky, sůl, kmín, 1 cibule, 1 dl kysané smetany, petrželka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřová uzená žebírka opereme; zalijeme studenou vodou vařit. Když je maso měkké, scedíme vývar a maso zbavíme kostí. Část vývaru nalijeme na překrájené zelí a kostičky brambor, přidáme hrubé rozsekaný kmín a sůl a vaříme doměkka. Druhou část vývaru zahustíme moukou rozmíchanou ve studené vodě, ne a spojíme s vařenými brambory, zelím a většími kousky uzených žebírek. Podáváme s kysanou smetanou a sypeme rozsekanou petrželkou.



MORAVSKÁ ZELŇAČKA. MORAVSKÁ ZELŇAČKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1364 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz